Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
november 2021
 
Plan de toekomst met uw pensioendashboard
 
Plan de toekomst met uw pensioendashboard
 
Weet u hoe u er financieel voor staat als u met pensioen gaat? En welke keuzes u heeft? Ontdek met het pensioendashboard op onze website waar u rekening mee moet houden. En hoe Pensioenfonds DNB u hierbij helpt.
 
 
 
Uw financiële toekomst berekenen
 

Om te zien hoe uw financiële toekomst eruitziet, doorloopt u de stappen in het pensioendashboard. U vult uw uitgaven in en eventueel de gegevens van uw partner. Dit wordt alleen gebruikt om een beeld te krijgen van uw financiële toekomst. Er wordt niets vastgelegd.

Heeft u niet alleen bij Pensioenfonds DNB, maar ook nog ergens anders pensioen opgebouwd? Dan kunt u deze gegevens met het pensioendashboard veilig laten ophalen.

Als u alle gegevens heeft ingevuld, ziet u of uw verwachte pensioen voldoende is. Deze berekening van uw pensioen wordt gemaakt op basis van de huidige regeling.

 
Direct aan de slag!
 
 
 
Spelen met pensioenkeuzes
 
Spelen met pensioenkeuzes
 

U heeft een aantal keuzes als u met pensioen gaat. Op het pensioendashboard kunt u deze keuzes uitproberen. Kies bijvoorbeeld een pensioendatum: gaat u eerder, later of gedeeltelijk met pensioen? Of kies in de eerste periode voor een hoger (of lager) pensioen. Keuzes ingevuld? Dan ziet u gelijk hoeveel pensioen u kunt verwachten.

 
Naar het pensioendashboard
 
 
 
 
Pensioenspreekuur
 

U bent niet iedere dag met uw pensioen bezig. Daarom zijn wij er voor u. U kunt altijd een vraag stellen door ons te bellen op telefoonnummer (050) 582 79 79, of door een e-mail te sturen naar dnbpensioeninfo@tkppensioen.nl. Daarnaast organiseren we op maandag 29 november, dinsdag 30 november en donderdag 2 december een telefonisch pensioenspreekuur. Bel ons voor het maken van een afspraak. Kunt u niet op één van deze dagen? In het voorjaar organiseren we opnieuw spreekuren.

 
 
 
 
LinkedIn  Volg ons op LinkedIn
 
 
U ontvangt deze e-mail omdat u pensioen opbouwt of pensioen ontvangt van Pensioenfonds DNB.
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Pensioenfonds DNB, Postbus 501, 9700 AM Groningen
Disclaimer   |   Privacy   |   Contact